Для Meta Pixel Code
Розфарбуємо дні в Crona Hotel & SPA?

Розфарбуємо дні в Crona Hotel & SPA?

29 та 30 листопада запрошуємо в наш готель на перший гірський GastroArt «Їж, люби, малюй». Тут ви навчитеся малювати осінні пейзажі не фарбами, а соусами, які наш шеф-кухар додає до страв. Подія буде відбуватися під керівництвом трьох професійних художниць, які розкажуть про техніки декорування. Також ви будете смакувати страви від шефа, насолоджуватися компанією один одного та вином, яке підбере сомельє.

Кожен учасник отримає детальну програму вечора, а також потрібні інструменти: пензлики, мастихіни, форми, інгредієнти в диспенсерах (соус, гелі, деміглас).

Після того як кухарі подадуть страви, учасники розфарбовують по три тарілки. Після цього, під музичний супровід, презентують свій шедевр.

Запам’ятовуйте деталі події:

Дата: 29 листопада подія під супроводом Леся Квик https://www.facebook.com/lesia.kvyk

Дата: 30 листопада подія під супроводом Oksana Andrushenko https://www.facebook.com/oksana.andrushchenko та Oksana Sadovyak https://www.facebook.com/oksana.sadovyak

Час: 17:00 год

Адреса: Східниця, готель «Crona Hotel & SPA».

Фотограф GastroArt «Їж, люби, малюй» Оксана Сибидло https://www.facebook.com/sano4kasan

Щоб стати учасником події та забронювати вхідний квиток — напишіть в коментарях або в дірект: «Хочу на GastroArt». Після цього скинемо деталі реєстраці.

Зустрінемося в Crona! Гори кличуть